Vad händer på konferensmalmö.nu?

27 september 2022 Helen Johansson

editorial

Hitta rätt plats för din konferens

Konferensmalmö.nu är en webbplats som är dedikerad till att ge information om konferenser och evenemang som äger rum i Malmö, Sverige. Webbplatsen drivs av ett team av volontärer som brinner för att informera allmänheten om vad som händer i deras stad. Nyligen har konferensmalmö.nu uppdaterats med nya funktioner och en fräsch design. Här är vad som är nytt.

image

Webbplatsen som gör förberedelserna enklare

En av de mest spännande nya funktionerna på konferensmalmö.nu är konferenskalendern. Denna kalender ger en översikt över alla konferenser och evenemang som äger rum i Malmö, vilket gör det enkelt för användarna att hitta ett evenemang som de är intresserade av. Kalendern är också interaktiv, så användarna kan filtrera evenemang efter datum, plats eller nyckelord

En annan fantastisk ny funktion på konferensmalmö.nu är konferenskartan. Kartan visar alla konferenser och evenemang som äger rum i Malmö, samt deras platser. Kartan är interaktiv, så användarna kan zooma in och ut för att få en bättre uppfattning om var varje evenemang äger rum

Slutligen har conferencemalmö.nu också lanserat en ny bloggfunktion. Bloggen kommer att uppdateras regelbundet med inlägg om kommande konferenser och evenemang samt sammanfattningar av tidigare evenemang. Bloggen kommer att vara en bra resurs för användare som vill hålla sig uppdaterade om vad som händer på Malmös konferensscen.

Om du är intresserad av att delta i en konferens eller ett evenemang i Malmö, se till att kolla in konferensmalmö.nu. Webbplatsen har uppdaterats med nya funktioner och en fräsch design, vilket gör det enklare än någonsin att hitta ett evenemang som du är intresserad av. Se till att kolla in konferenskalendern, konferenskartan och bloggen för mer information om vad som händer på Malmös konferensscen! Tack för att du läste och hoppas detta blogginlägg var till någon hjälp! Om du gillade inlägget så dela gärna med dig av det på sociala medier.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://allas-sport.se/

https://dinsport.se/

https://idrottsnytt.se/

https://sport-friskhet.se/

https://sport-idrott.se/

https://sportbloggaren.se/

https://sportlek.se/

https://sportochmotion.se/

https://sporttavlan.se/

https://sporttid.se/

https://sporttillbehör.se/

https://tidenssport.se/

Fler nyheter