Trevliga konferenslokaler i Malmö

29 mars 2019 Jenny Olsson
Trevliga konferenslokaler i Malmö

Konferenser kan verkligen vara trevliga och ge mycket. Hit kanske man tar med sig det mindre företaget för en heldag där man kan utbyta idéer och prata om företagets framtid. Under en konferens kan också flera företag samlas för att utbyta erfarenheter och kanske hitta nya sätt att samarbeta. Åker man på större konferenser  så kan det också bli en plats för att lära känna nya människor och kanske starta samarbeten med nya människor inom olika företag. 

 

Om man ska boka konferenslokal i Malmö kan man kontakta Folk Mat och Möten. De har bra konferenslokaler som ligger bra till geografiskt. Från Malmös centralstation tar det endast elva minuter. Från stationen kan man ta Stadsbuss 5 som stannar precis framför dörren till konferenslokalen. Att konferensen ligger bra till är viktigt då det ska vara lätt för alla deltagare att ta sig till och från konferenser. 

Här finns sex olika salar som man kan boka, i olika storlek. Här kan man boka alltifrån en liten sal som endast rymmer upp till 6 personer till stora salar som rymmer ås många som 200 personer. Här är det enkelt att hitta en sal som passar och som varken känns för stor eller för liten. Här har de också en trevlig restaurang som serverar säsongsanpassad och närodlat mat. Här kan man njuta av en god lunch eller kanske boka en längre sittning som innebär en trerätters meny där det finns tid för att lära kollegorna. 

 

Här finns det dessutom inte bara utrymme för konferenser utan här finns det möjlighet för olika typer av tillställningar. Här kan man skräddarsy ett paket och få det precis som man vill ha det. Företaget har stor erfarenhet av konferenser och tillställningar vilket gör det enkelt att beställa ett paket och få det som man vill ha det. Här kan de hjälpa till så man får det precis som man önskar!

 

Fler nyheter