Smide i Stockholm erbjuder specialgrejer

18 juni 2022 william eriksson

editorial

Det är inte alltid som standard passar. Ibland behövs någonting som är speciellt anpassat till omgivningen, måhända av estetiska skäl eller praktiska. Så kan det vara med exempelvis ett trappräcke, en gallergrind eller varför inte ett skydd så att de små inte ska ta sig fram till eldstaden.

Att specialbeställa smide i Stockholm är fullt möjligt och ibland är det enda alternativet. När måtten på färdigproducerade smidesvaror inte stämmer, ja då är det läge att vända sig direkt till en skicklig smed. Det kan du som privatperson eller företagskund göra.

 

Säker eldstad

Våra små vill vi förstås skydda med våra liv, men ibland måste vi kanske lämna vardagsrummet och eldstaden för att exempelvis laga mat. Då kan det kännas tryggt att ha någon form av galler som gör att barnen inte kan ta sig fram och bränna sig. Att bygga en mur av lastpallar hade kanske också fungerat. Men frågan är hur väl den inredningsdetaljen hade stämt överens med kristallkronan som ropades hem på Bukowskis? 

Förmodligen är det inte vad som kommer att få dig att komma med i ett “hemma hos”-reportage för någon flashig inredningstidning. När snyggt och praktiskt ska gå hand i hand och då specialmått krävs, kan det vara smidigt att kolla in smide i Stockholm.

 

smide

 

Snygga trappräcken

Har du byggt ett trevligt litet Attefallshus och behöver en trappa med specialmått? Då kan smide i Stockholm vara din räddning. Det är nämligen inte alltid så lätt att hitta en trappa eller ens ett trappräcke som på riktigt är snyggt, funktionellt och inte tar jordens plats. 

Kanske är det till det lilla hemtrevliga lantstället på kusten som det behövs ett trappräcke till vindstrappan? Den lilla balkongen, eller för all del den stora, skulle kanske bli snygg och säker med ett räcke av stål? Tänk bara vilka saker som kan skapas av ett material som stål, och tänk vilka oändliga möjligheter som lite hjälp med smide kan öppna för dig!

Fler nyheter