Skapa spännande förändring i hemmet med snygg våtrumspanel

Fukt och vatten är något som kan ha väldigt negativ inverkan på en bostad. Det är inte ovanligt att fukt- och vattenskador uppstår som leder till att man kan behöva genomföra en stor renovering för att åtgärda problemet. Det finns som tur är sätt att undvika dessa typer av skador, ett av de viktigaste är att skydda väggarna som finns där det uppstår mycket fukt och väta. Det handlar till exempel om väggarna i badrum, bakom handfat i kök eller tvättstuga samt bakom/ovanför spisen. 

Ett enklare alternativ till kakel

Det vanligaste idag är att skydda väggar i våtutrymmen och kök med kakel, men det finns även andra lösningar som inte kräver lika avancerad montering och i regel även är billigare att köpa in, nämligen våtrumspanel. En våtrumspanel är mycket lätt att själv fästa på väggen där den behövs, man behöver därmed inte anlita dyra plattsättare för att utföra jobbet. Hos e-plast.se hittar man Easywall våtrumspaneler som håller hög kvalitet och kommer i flera utföranden. 

Stora förändringar med små medel

Easywall panelerna kommer i storleken 1 000 x 2 050 millimeter, vilket gör att det går snabbare att montera jämfört med små kakelplattor som ska fästas en och en. Dessa våtrumspaneler går dessutom att fästa direkt på befintligt kakel om man vill göra en snabb uppdatering av sitt badrum eller stänkskyddet i köket. En snygg lösning är att sätta in våtrumspanel i duschen för att avgränsa och göra den extra fräsch. En våtrumspanel är också ett smidigt sätt att ge köket ett riktigt lyft. 

Välj mellan olika färger och motiv

Easywall panelerna kommer som sagt i flera utföranden, till exempel finns de med marmormotiv som varit omåttligt populärt de senaste åren. Det finns även de mer utstickande guldfärgade panelerna eller lite mer diskreta med betongmotiv. Hos e-plast.se går det även att hitta enfärgade våtrumspaneler i beige, vitt, grönt och grått som kan förgylla väggarna i hemmet.