Sälj ditt gamla guld

Sälj ditt gamla guld

Har du av nostalgiska skäl sparat på gamla trasiga smycken som ingen använder? Ett guldarmband man fått i present har gått sönder, och man har aldrig kommit sig för att laga det. Det kan också vara ett ärvt bohag från ett dödsbo som innehåller lite av varje, och då är det mycket som ska sorteras upp. Guld är mycket lättsålt, och om du säljer det får du pengar till annat. Omoderna smycken kanske någon annan vill ha, eller så blir det till nya smycken i framtiden. Ur hållbarhetssynpunkt är det bra att saker kommer till nytta på ett eller annat sätt.

 

 

Hur gör man för att sälja guld?

 

Det är otroligt lätt. Antingen går du in på ett kontor som värderar och tar emot ditt guld, eller så går du in på internet och kontaktar en firma där. Det är lätt att sälja guld i Göteborg likväl som i Stockholm eller vilken liten by som helst. Hur går det då till? Jo, du beställer ett guldbrev, som du kan skicka smyckena i. Därför funkar det så bra var du än bor. Du får ett prisförslag, godkänner det och får pengarna blixtsnabbt insatta på ditt konto. Guldbrevet är förstås försäkrat och klart, så du behöver bara posta försändelsen och spara kvittot på inlämningen. Länktips: https://www.saljaguldgoteborg.se/

 

Ännu mera service

 

Har du ärvt en frimärkssamling, mynt eller silversmycken, går det lika bra att sälja allt på samma sätt som du säljer guldet. Skulle du tycka att du vill få ut ännu mer för varan, om det exempelvis är ett väldigt vackert smycke, kan du be guldfirman att auktionera bort det. Då får du ännu bättre betalt. Det finns alltså väldigt bra service att ta del av från det företag du säljer guld till. Rensa i röran överallt, så blir guldet förvandlat till pengar på ditt konto.