Proffsig kontorsstädning i Stockholm

Det är stor skillnad på den städning som utförs av proffs och den som kontorspersonalen ibland tvingas att göra, trots att de har andra arbetsuppgifter att prioritera. Det blir inte sällan gnat och gnabb om vem som inte tömde soppåsen eller vem som inte tar bort kaffefiltret. Ingen har lust att gå och plocka efter andra.

Med en professionell städerska är det en helt annan sak. Städfirmans personal kan fokusera på sitt eget jobb, som de är bra på, och har både tid och lust att göra lite extra. De är så effektiva och rutinerade att de hinner med mycket mer än man tror. Och de är flexibla för kundernas önskemål när det gäller kontorsstädning i stockholm.

 

Att se vad som behöver göras

De jobbar efter ett schema, men de har samtidigt ögonen på om det finns något som behöver fixas i förbifarten, för trivselns skull. Blicken för det där lilla extra, förutom det grundläggande, är ett kännetecken på professionell städpersonal.

Att vattna växter, till exempel, innebär också att plocka bort vissna blad. Att dammsuga en soffa innebär att man också puffar till kuddarna efter sig, så att det ser inbjudande ut att sätta sig där. De putsar fönster snabbt och effektivt men är noggranna så att det verkligen ser putsat ut. Allt för kundens trivsel.

 

 

Effektiva och skonsamma rengöringsmedel

Det ska se snyggt ut på kontoret. Vackra, ljusa lokaler och nya möbler går inte riktigt ihop med dammiga lampor, smutsiga fönster och bananskal som har legat i en papperskorg i några dagar. Fräscht och undanplockat ska det vara.

Det är också en fråga om arbetsmiljö och hälsa. Det bör vara bakteriefritt och hälsosamt att vistas på kontoret för alla, inte bara för allergiker. Med proffs på kontorsstädning i stockholm blir det ordentligt rent, med fasta rutiner och effektiva men skonsamma rengöringsmedel.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *