Lämna din ford till en auktoriserad verkstad

Lämna din ford till en auktoriserad verkstad

När man ska lämna sin bil för service kan det kännas tryggt att värma ett företag som är expert på märket. Genom att lämna bilen till ett företag som kan märket kan man också i de allra flesta fall lita på att jobbet blir utfört med kvalitativa produkter och kunnig personal. 

Om man letar efter Ford Service i Stockholm kan man vända sig till Vallentuna Motor. De både servar, reparerar och säljer Ford. Att kunna vända sig till en auktoriserad firma som har alla dessa delar brukar kännas bra. När man till exempel har köpt en ny bil och kanske har fått en bra kontakt med någon kan det vara skönt att kunna vända sig till företaget igen när det är dags för service eller reparationer. 

 

Här är de experter på märket och kan verkligen sin sak. Här har de specialutbildade tekniker och mekaniker och all utrustning som krävs. De har också den senaste programvaran och en superbra grej är att man som kund alltid får Ford Assistans när man servar bilen där. Det gäller inte bara nyare bilar utan det gäller oavsett hur gammal bil man har eller hur långt den har gått. Att få låna en bil när ens egen bil ska in på service är oerhört bra kundservice. När man ska till jobbet, skjutsa barn till och från skola eller träning, handla och så vidare så kan det vara svårt att klara sig utan bil. 

Här är kunden alltid i fokus. Innan de utför en reparation så får man alltid veta vad det kostar innan jobbet utförs vilket är väldigt bra. I Sveriges finns många återförsäljare/auktoriserade verkstäder av Ford, vilket gör att man lätt kan nå dem nästan oavsett vart i landet man bor. Här har de också ett utbud av Ford Economy vilket gör att de kan erbjuda reservdelar, tjänster och reparationer av högsta kvalitet till mycket bra priser.