I behov av professionell städning i Malmö? Anlita en tillförlitlig städfirma

09 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

För att få mer tid över till det man faktiskt tycker om så kan det bli aktuellt att anlita professionella företag som kan sköta vissa sysslor som man själv gärna undviker.

En av de hushållssysslor som många helst slipper är städning. Städning kan vara både tråkigt och slitsamt, vilket knappast är något man helst vill ägna sin lediga tid åt. Därför är det väldigt tacksamt att det finns företag som kan sköta städningen åt en och förmodligen även göra det både snabbare och bättre.

Städföretag i Malmö med erfarenhet, kunskap och tystnadsplikt

Att anlita ett företag för hemstädning är dock något av ett förtroendeuppdrag och det är viktigt att man känner sig bekväm med den firma man tänker anlita. Det är därför inte alltid bäst att gå efter det allra billigaste priset, utan det är viktigt att städfirman är duktig, agerar professionellt och att personalen har goda förutsättningar att kunna utföra arbetet på bästa sätt. 

städfirma Malmö

Kia Kvalitetsstäd är en städfirma i Malmö som erbjuder tjänster åt både privatpersoner och företag med personal som är välutbildad och har tystnadsplikt. Med 13 års erfarenhet i branschen finns all nödvändig erfarenhet och kompetens i företaget för att kunna utföra professionella städuppdrag med goda resultat. De anställda hos Kia Kvalitetsstäd är förstås försäkrade samt har avtalsenliga löner.

Välj den tjänst som passar baserat på behov och förutsättningar 

Genom Kia Kvalitetsstäd kan man välja att få hemstädning varje, varannan eller var fjärde vecka. De skräddarsyr sina tjänster för den enskilda kunden och erbjuder förutom hemstädning även kontorsstädning och trappstädning med mera på daglig basis.

De kan också utföra periodisk rengöring såsom storstädning, byggstädning, flyttstädning, golvvård, fönsterputs med mer. Så vare sig man är i behov av prisvärd städhjälp för hemmet eller företaget i Malmö så kan man vända sig till Kia Kvalitetsstäd. De ger sina kunder mer tid till annat.

Fler nyheter