Förstärk ansiktsdragen med fillers i Stockholm

26 februari 2022 Lily Hansen

editorial

Har du blivit trött på det du ser i spegeln? Med åren har ditt ansikte blivit till något som du inte riktigt känner igen. Du känner dig trött och suckar varje gång du vaknar och ser dig själv i spegeln. Kanske skulle du prova på att skaffa fillers i Stockholm? 

Du vill förstärka dina drag och ge ditt ansikte mer volym. Både här och där. Dina läppar har alltid varit väldigt små och smala. De skulle du verkligen vilja göra något åt. Med fillers kan du enkelt öka på volymen i läpparna. 

Med hjälp av fillers kan du även minska risken för rynkor. Sanningen är ju att du faktiskt inte blir yngre och på sina ställen har det redan börjat dyka upp en del av dessa små rackare. Med fillers minskar risken att fler uppstår. 

Du har bestämt dig för att injicera fillers på en klinik som har gjort detta länge. 

 

fillers stockholm

 

Vanliga områden att behandla med fillers

Det finns flera olika områden i ansiktet som man kan behandla med fillers. Vanliga områden är just läppar, panna, kindben, kinder, haka samt även vid tinningen. Många som har provat på fillers blir frälsta och gör sedan upprepade behandlingar. 

För att man ska få ett långvarigt resultat behöver man efter en period göra injektioner med fillers igen. Detta bör ske med cirka tre till sex månaders mellanrum, i alla fall efter den första behandlingen. Sedan håller resultatet i uppemot ett och ett halvt år.

Det gör inte ont med fillers. Men det känns lite grann när det sticker till. Det är dock ingen procedur som på något vis är särskilt smärtsam. 

Efter behandlingen kan man känna sig lite öm på injektionsstället, men det är snabbt övergående. Läpparna är alltid känsligare och kan göra lite ont. Man blir bedövad vid injektionsstället när man ska få fillers injicerade. 

Fler nyheter