Alla ska ha råd till vacker konst

25 mars 2019 Maja Eriksson
Alla ska ha råd till vacker konst

Det kan vara svårt att hitta konst som passar ditt hem och din stil, och framförallt, din plånbok. Många associerar att köpa konst med gallerier och tusentals kronor, men det finns ett sätt att göra det direkt från ditt hem. Onlinegalleriet Mynewart gör det möjligt att köpa konst snabbt och billigt och till hög kvalitet. De har ett stort och varierat utbud som sträcker sig från abstrakt konst till grupptavlor, alla handmålade av deras egna konstnärer, vilket gör att ingen tavla är den andra helt lik.

 

Konst för alla

Anledningen till varför Mynewart kan sälja sin konst så billigt är delvis eftersom de har långsiktiga avtal med ett flertal konstnärer och delvis eftersom de flesta tavlorna säljs på nätet och därför inte kräver personal och material på samma sätt som ett fysiskt galleri skulle. Det billiga priset påverkar dock inte kvaliteten och alla tavlor är gjorda av bra material och passionerade konstnärer.  

Modern konst

På hemsidan berättar Mynewart att de fokuserar främst på modern konst, vilket är mest populär hos svenskar för närvarande. Modern konst innebär att den ofta är abstrakt och mycket färgglad, vilket kan ses på de flesta av tavlorna som visas på hemsidan. Alla tavlorna är målade med oljefärg, vilket ger dem ett vackert djup och frambringar färgernas intensitet. Mynewart har ett stort nätverk av skickliga konstnärer världen över som alla har sin egen stil, vilket gör chansen att du hittar något som passar just dig ännu större.

  

Kundens bästa i fokus

När du köper konst på Mynewart levereras den alltid inom 2–4 arbetsdagar och alltid med gratis frakt. Tavlorna är försäkrade och säkert paketerade under transporten för att minimera skaderisken. Som kund får du även 30 dagars returrätt för att du ska ha tid att prova hur och var tavlan passar hos dig.  På deras hemsida har Mynewart ett betyg på 5/5 med flera nöjda kommentarer om hur vackra och färgglada tavlorna är så det finns en stor chans att även du blir nöjd.

 

 

Fler nyheter