Så går det till att sälja guld

13 juli 2019 jonas olsson
Så går det till att sälja guld

Det har aldrig varit enklare att sälja guld och det är flera företag som är intresserade av att köpa. Du kan enkelt få ditt guld värderat för att se vilket pris som erbjuds och först därefter besluta om du vill sälja eller inte. Smidigt och enkelt kan man beställa en guldförsändelse på internet för att sedan skicka in sitt guld och få betalning snabbt. Beroende på vilket företag du väljer kommer betalningen olika snabbt. Den här guldförsändelsen är säker och trygg genom att den har en försäkring på upp till värdet 500 000 kr. 

 

 

Mer än bara guld

Förutom guld och silver kan du också sälja samlarmynt, ädelmetaller och frimärken, bland annat. Om värderingen uppskattas vara högre finns det möjlighet för att objektet auktioneras ut istället för att säljas till fast pris. Vill du bara ha ditt samlarobjekt värderat men inte vill besluta om försäljning i förhand erbjuds det också en kostnadsfri värdering av både guld och silver och andra värdesaker som ädelmetaller, frimärken och samlarmynt. På länken https://www.saljaguldgoteborg.se/ kan du få hjälp med att sälja guld effektivt och utan dolda avgifter. Kom ihåg att det alltid erbjuds en offert på objekten innan ett beslut om försäljning behöver tas. 

 

Att sälja guld i Göteborg

Om du är bosatt i Göteborg finns flera företag som vill köpa guld och det är bara att besöka något av deras kontor för en kostnadsfri värdering. Annars kan du även smidigt och enkelt sälja dina guldföremål online. På nätet beställer du en guldförsändelse som sedan anländer i brevlådan några dagar senare. Fyll i och skriv under dokument och papper och paketera guldet i försändelsen. Experter gör sedan en värdering av objekten och återkommer därefter med en offert för att använda som underlag vid beslut om försäljning. När offerten är godkänd överförs pengarna till det angivna bankkontot nästan direkt.

Fler nyheter